Nooit meer over eten – artikel Women’s Health zomer 2017

Eten in een (vast) ritme? Ja of nee? Leer luisteren naar je interne klok en merk dat het helemaal niet zo moeilijk is. In bijgevoegd artikel uit de Women’s Health word ik geïnterviewd door journaliste Karine Hoenderdos, die het circadiaanse ritme toelicht in een rap geschreven artikel. Lees hier het artikel

Lees Meer »

Er bestaan 15 soorten honger – AD artikel

Op dinsdag 23 mei 2017 verscheen een 2 paginagroot artikel over mijn boek in het Hart & Ziel katern in het AD. Op ludieke wijze en met een prachtige schets van de hongersoorten, vat Dominique Prins de 14 soorten honger uit. Geen honger, de 15e soort, ontbreekt, maar wordt in mijn boek aangemerkt als 1 […]

Lees Meer »

Wacht tot je honger hebt!

Op 19 mei 2017 staat in het Kompas van de Hoeksche Waard, mijn thuishaven, een introductie over mijn boek (H)erken je Honger! Een week ervoor is mijn boek verschenen. Leuk om te merken dat mijn omgeving mij heeft herkent; ik word er vaak op aangesproken op het schoolplein, in de supermarkt en bij de verenigingen. […]

Lees Meer »